Producten

Wij werken met het merk WEBECOS, wat staat voor ’s WErelds BEste COSmetica.
 
Het is een puur en zuiver merk van zeer hoge kwaliteit.
Voor elke huidtype is er een passend product, wat voelbaar uw huid doet verbeteren. Bevalt de samenstelling van het product u niet, dan kunnen we in overleg van creme veranderen. Er zijn namelijk allemaal verschillende texturen, de ene persoon houdt van een dikke volle creme, en de andere van een frisse gel. Dit moet u door middel van gebruik merken, maar het verschil in de winkel is, is dat als u het product gebruikt heeft, u het niet meer terug kunt brengen. Bij mij kan dit in overleg.
 
Voor thuisgebruik is het product ook aantrekkelijk, omdat het scherp geprijsd is.Met het juiste advies kijken we welk product het beste bij u past. Elke jaargetijde kan het zijn dat uw huid een ander product nodig heeft, en ik kan u daarbij advies geven als het product weer op is.
 
Het weer is hier natuurlijk heel verschillend wat zeker een weerslag op uw huid heeft. En daarom moet het product soms veranderd worden.
Maar echt alles is bij mij vrijblijvend, u hoeft zich nergens verplicht toe te voelen, het is alleen advies, en u zal het dan ervaren.

Nieuwe website online!

Onze nieuwe website staat online! Hierop kunt u informatie vinden over onze salon en kunt u op de hoog...

Lees meer

Copyright © Schoonheidssalon Irma, Alle rechten voorbehouden. Website provided by: JHNC

T : 06 46 32 36 34 | E: info@salonirma.nl